Новини

"Везната на доброто"

ЕДНА ИСТОРИЯ, КОЯТО УЧИ ДЕЦАТА ДА ТЪРСЯТ И ОТКРИВАТ ДОБРОТО. Подходяща за деца 6-10 години. Една красива, топлеща сърцето книга за деца и възрастни, написана от Петя Петрова – творец с усет към трептенията на човешката душа. „Везната на доброто“ истински ще Ви развълнува. Петя Петрова е прекрасен разказвач и вдъхновител, помогнала и помагаща на много хора да открият баланса в душите си, да открият отново изворите си на щастие и да последват пътя си. Можем само да бъдем щастливи, че с „Везната на доброто“ тя продължава да вдъхва надежда."

Научи повече

Ден на народните будители

В навечерието на празника "Ден на народните будители" и по инициатива на госпожите от четвърта група "Детелина", възпитаниците посетиха библиотеката на ХГ "Св.Св.Кирил и Методий".

Научи повече

Практическо обучение за евакуация при пожар

Със сигнал за пожар вследствие на земетресение и извеждане на децата в безопасна среда започна занятието с участието на пожарникари от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - гр. Добрич

Научи повече

Занимание по забавно програмиране с пчела - робот Bee Bot

Развиващо, забавно и интересно занимание с ПЧЕЛИЧКИ РОБОТИ проведоха библиотечни специалисти от сектор "Работа с деца" на Регионална библиотека "Дора Габе".

Научи повече

Тържествено откриване на учебната 2022/2023 година

Тържествен и очаквано вълнуващ бе празникът за откриване на новата учебна година в Детска градина №23 "Звездица", гр. Добрич.

Научи повече